tisdag 15 maj 2007

Åkrar och himmel

Åkrar och himmel med Björns Vänner är en av världens bästa låtar! Herrejävlar vad bra den är! Håller på med lite musiknostalgi till min sena frukost, innan jag måste fortsätta läsa. Har även lyssnat lite på HIM faktiskt...jag kände att jag var skyldig min pojkvän Bam det (eeeh...va? Nä just det, jag har ju ett förhållande med Bam Margera, om ni hade missat det). Nejmenjamen, HIM är kanske inte det bästa som Finland producerat, men sån jävla 2002-nostalgi och jag tycker faktiskt att Heartache Every Moment är bra! Så det så. Även lite Spiritualized från Hultsfred 2002-skivan får det bli. Typ nu. Pampigt och vackert - och sorgligt.

På fredag blir det lite musiknostalgi blandat med sprillans ny musik - releasfest för TTA:s nya skiva, som jag bara hört singeln från än så länge (som är tokbra!), men som Jenny talar varmt om (haha, vuxenspråk). Ska bli förjävla skoj alltså! Förferre här anyone, om festen är vid Stigbergstorget nånstans, eller hur var det? Masthugget? Jaja, det är optional! Nu ska jag borsta tänderna!

ps. såg att releasfesten var i närheten av casinot, så då var det ju inte direkt närmare härifrån än nån annanstans! så, ja, det jag försöker säga är: vi kan ju vara var fan som helst och jenny, bea, johan - ni kanske redan har bestämt nåt och jaaaa, tro inte att jag kräver att ni ska åka hit för det gör jag inte! haha, ja. nä. precis. ds.

Tjarå!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Spiritualized kommer till Emmaboda :)

Anonym sa...

/Jenny

girlfriendinacoma sa...

såg det! det är helt crazy :)